Om klinikken

Lægerne ved Åen blev stiftet pr. 1/9 2023 af Nina Kirkeby og Nivé Rømer. Tidligere var klinikken to solopraksisser ejet af Lars Simmelkjær og Jesper Rønnow Jørgensen. Klinikken er nu lagt sammen til et kompagniskab under navnet Lægerne ved Åen. 

Du vil i klinikken blive mødt af vores dygtige personale ved skranken og i konsultationerne. Vi arbejder tæt sammen på tværs af faggrupper og har fokus på høj faglighed, nærhed og tryghed for den enkelte patient. Det er vigtigt for os, at tilgængeligheden er let både online og telefonisk samt, at vi kan være fleksible på jeres henvendelser. Vi arbejder på, at minimere ventetiden i klinikken med flere tiltag bl.a. at man som patient vil få en samlet behandling i klinikken. Alt personale modtager supervision dagligt og lægerne tilkaldes til konsultationer, hvor det er nødvendigt. Vi sætter en ære i at klare størstedelen af problemstillingerne for patienterne i praksis, såvidt det er muligt.

Klinikken består udover lægerne Nina og Nivé af lægevikar Malene Roscher, som er i klinikken fast hver tirsdag og torsdag. 
Sekretær Rikke Meldgaard Kirk 
Social og sundhedsassistent Mia Steffensen, sygeplejerskerne Pernille Oxholm, Irene Kjær Andersen og Camilla Skov Faldt.

Vi har på ugentligt basis god hjælp af praksisassistenter til blodprøver, ekg og enkelte konsultationer under lægefaglig supervision. De er alle medicinstuderende på kandidatdelen på universitetet. Se mere under personale, som løbende vil blive opdateret.

Det gode samarbejde med læge Michael Brinch Hansen fortsætter og vi er beliggende i eksisterende lokaler på Enghavevej 11, 1.sal i Vejle.

Velkommen til.